mijas.jpg

Costa del Sol

Mieto ilmasto mahdollistaa rannoista ja ulkoilmaharrastuksista nauttimisen ympäri vuoden. Alue rajoittuu idässä Nerjan kaupunkiin ja lännessä Gibraltarin salmeen, ja pituutta sillä on n. 150 km. Pohjoisessa sitä reunustavat vuoret ja etelässä ranta. Alueella on lukuisia golfkenttiä. Tällä hetkellä määrä on 52, mutta uusia kenttiä rakennetaan. Vanhin kenttä on Malagan Parador de Golf.

Costa del Solin suurimmat kaupungit ovat Malaga, Fuengirola, Marbella ja Estepona. Liikkuminen alueella on helppoa uuden moottoritien ansiosta.

Me tarjoamme kattavan määrän hotelleja ja huoneistoja. Avaimet käteen systeemillä räätälöimme haluamasi golfloman. Vuokra-auton saat käyttöösi jo lentokentällä, jonne sen myös palautat lomasi lopuksi. Etukäteen varattujen lähtöaikojen ansiosta voit keskittyä lomailuun ja golfiin.

 

Tarjoamme esimerkiksi mahtavan golfpaketin:

Viikkopaketti sisältää lennot Helsinki - Malaga - Helsinki, majoituksen 1-2mh huoneistossa Fuengirolassa, 3 kierrosta Mijas Golfissa & 2 kierrosta Santana Golfissa sekä vuokra-auton alk. 795€ / hlö.