Marbella2.jpg

Costa del Sol

Costa del Sol on Espanjan suosituin turistialue. Mieto ilmasto mahdollistaa rannoista ja ulkoiluharrastuksista nauttimisen ympäri vuoden. Alue rajoittuu idässä Nerjan kaupunkiin ja lännessä Gibraltarin salmeen ja pituutta sillä on n.150km. Pohjoisessa sitä reunustavat vuoret ja etelässä ranta. Alueella on lukuisia golfkenttiä. Tällä hetkellä määrä on 52, mutta uusia kenttiä rakennetaan. Vanhin kenttä on Malagan Parador Golf.

Costa del Solin suurimmat kaupungit ovat Malaga, Fuengirola, Marbella ja Estepona. Liikkuminen alueella on helppoa uuden moottoritien ansiosta.

 

 Calahonda

Calahonda on alue Fuengirolan ja Marbella puolivälissä. Siellä on paljon loma-asuntoja, hotelleja, ravintoloita ja pienehköjä ostoskeskuksia. Calahonda on liikenteellisesti helppo, koska sinne on liittymä uudelta moottoritieltä.

 

Vime Campanario 

Campanario exterior.jpg

Tasokas huoneistohotelli Calahondassa, Fuengirolan ja Marbellan puolivälissä. Asunnot ovat tilavia ja niissä on 2 tai 3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja parveke. Hotellissa on ravintola ja kuntosali.

Tämä kohde on Costa del Solin Long Stay kohteemme. Voitte asua tilavassa asunnossa (n. 78 m2) ja pelata läheisellä "kotikentällä" niin paljon kuin haluatte. 

 

Long Stay loma sisältää:

Vuokra-auto saapuessasi lentokentälle vapailla kilometreillä, kahden makuuhuoneen Atlantic Club huoneiston, rajoittamaton golf. Hinta on alkaen 1250€/hlö/28vrk, kun kaksi jakaa huoneiston ja auton. Hinta ei sisällä lentoja. Kysy haluamasi ajankohdan lentohinta.

     calahonda allas.jpgCampanario Restaurante_Casablanca_2.jpg