tiger-banner-ball.jpg

BRIDGESTONE GOLF

Bridgestone Golf on valovuosia muita edellä pallon kehittämisessä. Bridgestone Golfin palloissa on ominaisuuksia, joista muut vain unelmoivat, kuten aidosti saumaton kuori, progressiivinen ydin sekä Dual Dimblet. Pallojen kehityksessä tärkeintä on valmistaa jokaiselle sopiva pallo. Tästä syystä B330 sarjassa on neljä eri mallia ja E-sarjassa kolme eri mallia, jotta jokaiselle löytyisi omaan mailanpäänopeuteen ja lentokaareen sopiva pallo.

Pallon toiminnassa tärkeintä on saada puristettua palloa mahdollisimman paljon. Mitä pidempään pallo pysyy lavassa, sitä pienempi alakierre palloon muodostuu. Pienempi alakierre parantaa lentokaarta ja vähentää kaikille tuttuja haitallisia sivukierteitä.

Eli kun saat puristettua sopivaa palloa riittävästi, palloon tulee enemmän lähtönopeutta pienemmällä alakierteellä. Lähipelikierre tulee vain pallon kuorimateriaalista, ei pallon kokonaiskovuudesta. Tour-sarjan palloissa ja E5-pallossa oleva uretaanikuori on paras lähipelispinniin.

Lisäinfoa Bridgestone palloista saat Bridgestone Golfin sivuilta. Tarkimmat tiedot saat osallistumalla Suomeakin kiertävälle pallofittauskiertueen tapahtumaan, jonka aikataulut löytyvät Facebook-sivuiltamme.
 
                  

Bridgestone Tour B330, B330S, B330RX ja B330RXS

Pelaa pallolla, joka sopii juuri sinun mailanpään nopeuksille!

Uudistuneessa 330-sarjassa on mullistava Hydro-ydin, joka tehostaa pallon kasaanpainautumista ja palautumista jopa 30%! Huippupallo, joka lentää pitkälle ja pitää greeneillä. Pallo, johon useat ammattilaiset luottavat. B330 RX ja RXS ovat ainoat laatuaan. B330 RX ja RXS antavat huippupallon ominaisuudet amatööripelaajan mailanpään nopeuksilla.

          b330-rxs-main-2016.jpg                  b330-s-main-2016.jpg
           b330-rx-main-2016.jpg                b330-main-2016.png
     

Bridgestone E5, E6 ja E7

Pallot juuri sinun pallon lentokaaren mukaan! E-sarja on suunniteltu erilaisten lentokaarien mukaan.

E5 pallo antaa korkeamman lentokaaren ja todella pehmeän tuntuman griinin ympärillä. E5 pallossa on sama uretaanikuori, kuin kaikissa Tour-palloissa, joten E5 on oiva valinta kaikille lähipelivelhoille!

 e5-chart.gif

E6 on maailman pehmein 3-osainen pallo. Pehmeytensä ansiosta E6 palloa on helppo puristaa kasaan myös pienemmällä mailanpäänopeudella, jolloin jokainen saa lisää pituutta ja ennen kaikkea suoremmat lyönnit! E6 on maailman tehokkain pallo vähentämään sivukierteitä.

e6-chart.gif

E7 on Bridgestonen rakettipallo. Pallo on suunniteltu pelaajille, joilla sivukierteet eivät ole onglema ja jotka haluavat ennennäkemätöntä pituutta. Erittäin aktiivinen ydinrakenne räjäyttää pallon irti lavasta huippukorkeilla lähtönopeuksilla!

 e7-chart.gif

Kaikissa palloissa Bridgestonen kehittämä ja patentoima saumaton kuorirakenne ja Dual Dimblet.

   e-series-drone_copy.jpg 

 

BRIDGESTONE EXTRA SOFT

extra-soft-main.png

BRIDGESTONE LADY PRECEPT

Maailman myydyin naisten pallo on nyt osa Bridgestone Golf perhettä, kun Precept tuotemerkin alla olleet pallot tuotiin nyt Bridgestone Golf merkin alle. Ladypallot ovat markkinoiden pehmeimmät pallot, 
jotka antavat huomattavasti lisää pituutta lyöntiin, unohtamatta uskomattoman pehmeää lähipelituntumaa. Älä pelaa millä tahansa löytöpallolla vaan valitse itsellesi paras naisten pallo. Bridgestone Lady Precept muuttaa pelisi! Saatavana kolmessa eri värissä.


lady-precept-main.jpg    lady-precept-main-2.jpg     lady-precept-main-3.jpg
 
banner-made-in-america.jpg

Bridgestone Golf on ainoa merkki, joka valmistaa kaikki huippupallonsa Yhdysvalloissa, eikä ole siirtänyt tuotantoaan Aasian massatehtaille. Muun muassa markkinajohtajan pallot valmistetaan nykyään Aasiassa.

Bridgestone palloja on saatavana myös omalla logollasi nopealla toimituksella! Kysy tarjous lähimmältä jälleenmyyjältäsi.