logotext.jpg

 

B-FIT GLOVE

 

fit-glove-white.png fit-glove-white-palm.png


J38 Driver

j38driver.jpg

Bridgestone J38 Driver Saatavuus MRH 8,5, 9,5, 10,5 Reg, Stiff, X-stiff  Suositushinta: 349€

Varsi: Fujikura Motore F1 

Uudessa driverissä on matalampi lyöntipinta, joka siirtää painopistettä taakse ja alas, antaen lyöntiin korkeutta ja vähemmän spinniä tuottaakseen mahdollisimman pitkän lyönnin. Maila on selkeästi  anteeksiantavampi huonoissa osumissa.

J38 Fairwood

j38fairwaywood.jpg    

Bridgestone J38 Fairwaywoods saatavana 3,5,7 Stiff ja Regular Fujikura Motore F1 varrella. SH. 239€

Mailassa on hieman matalampi profiili, jotta painopiste saadaan ideaaliin paikkaan. J38 väyläpuu antaa todella vähän spinniä ja nostaa pallon ilmaan helposti. Matalalla spinnillä ja korkealla lentokaarella saadaan lyönnille maksimaalinen pituus. Mailan rakenne tekee mailasta hyvin anteeksiantavan.

J38 Cavity Back irons

j38cavityback.jpg

Bridgestone J38 Cavity Back irons MRH Project X Flighted 5.0 5.5 SH. (4-Pw) 795€

Perinteiset taotut kehäpainotteiset mailat. lavoissa on magnesium komposiitti painopala pohjassa. Tämä painopala antaa anteeksiantavuutta ja vaimentaa tärähdystä huonoissa osumissa. Mailojen pohjarakenne auttaa saamaan hyvän osuman kaikilta alustoilta ja muokkaamaan lyöntiä toivotulla tavalla.

J38 Dual Pocket irons

j38dualpocketcavity.jpg

Bridgestone J38 Dual Pocket Cavity irons Project X Flighted 5.0 5.5 SH. (4-Pw) 795€

Lavoissa olevat kaksi ”taskua” siirtävät mailojen painopistettä taaemmaksi lisäten anteeksiantavuutta. Näissä raudoissa on huomattavasti enemmän massaa lyöntipinnan takana lisäten pituutta ja tuntumaa. Samanlainen pohjarakenne, kuin Cavity Back raudoissa. Nämä mailat sopivat klubipelaajasta ammattilaiseen asti.


J38 Wedge

j38wedges.jpg

J38 Wedge on kauden 2010 uutuus, jossa on uusien sääntöjen mukaiset urat. Mailaa on saatavana 52, 54, 56, 58 ja 60 asteisena. Mailassa on rajoitettu saatavuus.

J36 Hybrid

j36hybrid.jpg

Bridgestone J36 Hybrid on tarkkuustyökalu väylätyöskentelyyn. Mailalla on todella helppo työstää lyöntiä toivotulla tavalla. Antaa matalan ja purevan lentokaaren. Saatavana 16, 19, 22 ja 25 asteisena.Varsi Aldila VS Proto. Sh. 199€

 

West Coast Wedge

wcwedge.jpg

Bridgestone West Coast wedgeissä on vaihtuva bounce. Mailassa on maksimaalinen bounce lavan keskellä ja pienenee kärkeä ja kantaa kohti mahdollistaen mailan avaamisen ja lyömisen erilaisilta alustoilta.

Bridgestone Staff Bag

tourstaffbag.jpg

 

Bridgestone Cart Bag

cartbags.jpg

 

Bridgestone Stand Bag


standbags.jpg